Coffeeshop interieur – wat heb je nodig?

Als u een goed interieurontwerp voor een coffeeshop wilt, dan is er één woord dat u misschien niet kent, maar dat moet u wel zijn: ergonomie! Ergonomie is de studie van beweging op de werkplek.

De inrichting van een coffeeshop moet voldoende ruimte bieden aan het personeel. Het voorkomt morsen, voorkomt dat personeel elkaar blokkeert en loopt elkaar in het algemeen gewoon in de weg. Dit werkt voor het personeel, maakt hun werk sneller en gemakkelijker en het werkt voor het bedrijf. Als hun werk sneller en gemakkelijker is, kunnen ze meer klanten bedienen en zich concentreren op de interactie met hen, waardoor uw winkel dat vriendelijke gevoel krijgt dat mensen keer op keer terug zal trekken.

Het tweede aspect van het interieurontwerp van een cannabis store near me is hoe u dingen instelt om uw klanten te “filteren”. Slechte ontwerpen geleiden uw bezoekers niet goed, dus moeten mensen in de rij uit de weg gaan voor degenen die willen gaan zitten. Wat zou je liever als klant hebben? Een mooie vlotte wandeling naar een zitplaats of een worsteling tussen andere mogelijk ongeduldige klanten en een woud aan laptoptassen en -poten. Het interieur van uw coffeeshop moet gangen hebben waar u deze afzonderlijke groepen mensen doorheen kunt filteren.

Wat betreft kleurkeuzes, dat is waar je eigen visie komt in het interieurontwerp van de coffeeshop. De kleuren en verf die je gebruikt, zijn allemaal gericht op het brengen van de unieke sfeer die je in je winkel wilt hebben – hier zijn geen vaste regels.

De laatste aanbeveling is om dingen zo te regelen dat klanten de barista’s aan het werk kunnen zien bij het bereiden van koffie. Het houdt je medewerkers scherp en geeft de klanten ook iets interessants om naar te kijken.

Een coffeeshopbedrijf starten – vier basisprincipes

Het starten van een coffeeshopbedrijf is een droom die veel mensen delen, of ze nu een passie hebben voor koffie, ontspanning of gewoon de drang om te ontsnappen aan het loonslaaf zijn en hun eigen lot te bepalen. Hier zijn vier dingen waar je aan moet denken als je er ooit aan hebt gedacht om een coffeeshopbedrijf te beginnen.

1) Locatie is koning. Het belangrijkste dat het succes of falen van uw plan bepaalt, is waar u van plan bent op te zetten. Richt u zich op bewegend verkeer zoals forensen in de ochtend of meer statisch verkeer in winkelcentra? Een kleine truc die u helpt bij het bepalen van de locatie, is dat deze goed past in de ochtendverkeersstroom? Als dat zo is, heb je misschien een winstgevende plek in handen.

2) Denk na over het ontwerp. Elke goede coffeeshop moet klanten kanaliseren – hoe zorgt u ervoor dat mensen die in de rij staan om hun koffie te halen, niet voortdurend uit de weg hoeven te gaan om mensen die al bediend zijn te laten zitten? De stroom van klanten is belangrijk, net als het personeel de ruimte geven om hen te helpen hun werk snel en efficiënt te doen – wat klanten tevreden zal houden.

3) Zweer dat je een stap verder gaat in service. Als u overweegt een coffeeshopbedrijf te starten dat het opneemt tegen de grote ketens, heeft u één groot voordeel: het feit dat u echt lokaal kunt zijn en uw klantenbestand en hun wensen en behoeften kunt leren kennen op een manier waarop grote bedrijven eenvoudigweg kan niet. Zorg ervoor dat dit een van je grote toezeggingen is en je zorgt ervoor dat mensen terugkomen.

4) Stel een businessplan op. Een goed businessplan geeft u een goede indicatie van de maandelijkse kosten en een indicatie van de langetermijndoelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *