Hoe u een coffeeshopbedrijf start en de uitdagingen van het starten van een coffeeshop onder ogen ziet

 

Hoe u een coffeeshopbedrijf start, is de eerste vraag die opkomt als u van plan bent dit te doen. Het starten van een coffeeshop is niet zo eenvoudig als anderen misschien denken, omdat er veel investeringen en planning nodig zijn om het bedrijf te laten slagen.

Ongeveer 52% van de Amerikanen drinkt elke dag koffie en 15% van hen koopt dagelijks minstens één kop koffie in winkels. De gemiddelde winkel verkoopt elk jaar ongeveer $ 550.000. Dit maakt dit type winkel tot een van de nieuwe zakelijke ideeën voor jonge ondernemers. In de VS zijn er ruim 15.000 coffeeshops, kiosken niet meegerekend.

Om dit bedrijf te starten, kunt u overwegen om een franchise aan te gaan. Het meest voor de hand liggende voordeel van franchising is de vooraf gebouwde reclame- en publiciteitscampagne. Het starten van coffeeshopbedrijven cannabis store near me door een franchise te kopen, kan u de expertise en ondersteuning van de franchise-eigenaar geven. Bovendien geniet u van zorgeloos beheer van inventarissen, plattegronden, plattegronden, menu’s en meubilair.

Het starten van coffeeshopbedrijven via franchising is echter hoogstwaarschijnlijk duur. Ken je Tim Horton’s en Starbucks? De gemiddelde kosten zijn $ 100K-300K. Nog eens 10.000-20.000 USD per jaar voor training en plus 6% -11% van uw bruto-omzet per jaar.

Wil je zelf een coffeeshop beginnen, dan is dat een ander verhaal. Dit type winkel biedt een gemeenschapsbijeenkomst voor het plezier van de eigenaren – zakelijke bijeenkomsten, studenten en een datingpaar. Je kunt dit bedrijf runnen als je graag onder de mensen bent, van koffie houdt en kunt overleven in een multitaskingomgeving. Het runnen van dit bedrijf is niet alleen een bevredigende ervaring, maar ook een winstgevende onderneming. Er zijn echter veel dingen waar u rekening mee moet houden:

Locatie is top. Bekijk waar u uw bedrijf wilt vestigen – in een lokale bovenstad, een winkelcentrum, in de buurt van een universiteitscampus of waar veel voetverkeer is met voorzieningen voor doorrijden.

Schat een break-even in. Verwacht in een vroeg stadium uitgaven en niet zozeer inkomsten. Plus bedrijfskosten voor lease, verzekeringen, nutsvoorzieningen, personeelssalaris, marketing/reclame, internetdiensten, enz. Stel vervolgens een plan op. Weet hoeveel geld u moet investeren en hoeveel inkomen u zult krijgen. Start vervolgens coffeeshopbedrijven door uw geld te verzamelen en te onderhandelen over de huurovereenkomst, onderzoek te doen naar en apparatuur aan te schaffen, verf, bars, stoelen, toonbanken en koeling te installeren. Het starten van een coffeeshop betekent dat u ook uw personeel in dienst neemt en reclame maakt voor uw bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *